Search

Etsimme asumisyksikön esimiestä!

2.10.2017

Autismisäätiö hakee Tampereelle, Atalan ryhmäkotiin

 

ASUMISYKSIKÖN ESIMIESTÄ

 

Haemme moniammatilliseen työryhmään sosiaali- ja terveysalan esimiestä vastaamaan asumisyksikön päivittäisestä toimivuudesta ja sen järkevästä kehittämisestä. Alan ammattilaisena pystyt vastaamaan käyttöasteen toteutumisesta ja osallistut aktiivisesti asiakashankintaan. Oleellinen osa työtä on myös henkilöstön johtaminen siten, että henkilöstö on motivoitunut ja tietää mihin suuntaan ollaan menossa. Talousasiat ovat hyvin hallussasi ja raportoit alueelliselle päällikölle.

 

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto ja vähintään kolme vuotta työkokemusta toimialalta. Olet toiminut kokonaisvastuullisissa esimiestehtävissä. Pystyt tarvittaessa delegoimaan, kehität henkilöstön osaamista sekä olet hyvä neuvottelija. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja keskusteleva sekä ulospäinsuuntautunut. Vuorovaikutustaitosi ovat korkealla tasolla ja pystyt hyvin verkostoitumaan.

Odotamme sinulta:

• Autismin tuntemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja
• Kokonaisuuksien hallintaa ja organisointitaitoja
• Analyyttista, vastuuntuntoista ja kehitysmyönteistä otetta

Tarjoamme henkilöstöllemme kehittyvän organisaation, laaja-alaiset koulutus mahdollisuudet, säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja toimivan työterveyshuollon.

Ennen työn aloittamista on valitun esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote. Työsuhteessa on koeaika. Ennen koeajan päättymistä valitun henkilön on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työnkuvaan kuuluvia tehtäviä. Noudatamme hyvinvointialojen työehtosopimusta. Autismisäätiö on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä numerosta 044 780 8584 / Anna Lång. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 15.10.2017 mennessä osoitteeseen anna.lang@autismisaatio.fi.

Autismisäätiö hakee Tampereelle, Atalan ryhmäkotiin asumisyksikön esimiestä.