Verkkokauppa Search

Autismisäätiö sr hakee kehityspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen

9.3.2018

Työpaikkailmoitus

Autismisäätiö sr hakee kehityspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Arvioitu määräaikaisuus on 2 vuotta. Työ voidaan aloittaa sopivan henkilön löydyttyä.

Työalueita

Hanke-/projektikoordinointi, uusien ja olemassa olevien palveluiden kehittäminen ja muotoilu, ulkopuolisten hankerahoitusten haku, julkaisutoiminta, näyttöönperustuvien prosessien seuraaminen ja kehittäminen, mittarointi, järjestöyhteistyö ja konsernitasoisen kehityksen edistäminen.

Osaaminen

Kehityspäälliköksi valitsemme henkilön, jolla on Autismisäätiön toiminnan näkökulmasta tarvittava kyky tulkita, tuottaa ja analysoida tietoa, soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kehittävä työote, sekä vahva halu itsenäisesti omien taitojen päivittämiseen. Kotimainen ja kansainvälinen tutkimus- ja julkaisutyökokemus, sekä myös erillinen pedagoginen osaaminen katsotaan eduksi. Kehityspäällikkö tekee tiiviistä yhteistyötä Autismisäätiön konsernin jokaisen toimialueen kanssa sekä ulkoisesti erilaisten toimijoiden kanssa mm. järjestöjen, yritysten, koulujen, yliopistojen ja erilaisten SOTE-organisaatioiden kanssa. Kehityspäällikön tulee pystyä seuramaan SOTE-muutoksen vaiheita, ymmärtää neuropsykiatristen piirteiden vaikutukset yhteiskunnassa, sekä pystyä toimimaan vuorovaikutuksessa paineen alla. Osaaminen ja innostuneisuus digitaalisten palveluiden kehittämiseen ovat kehityspäällikön vahvuuksia.

Autismisäätiö sr

Autismisäätiö sr tarjoaa näköalapaikan Suomen autismiosaamisen kehittämisen kentällä sekä yksityisenä palvelutarjoajana että yleishyödyllisenä organisaationa.

 

Tarvittaessa lisätietoja antaa Vesa Korhonen

Hakemukset 19.3.2018 mennessä: vesa.korhonen@autismisaatio.fi