KOULUTUS- JA TAPAHTUMAKALENTERI

 


Joulukuu

 

Neurokognitiiviset erityispiirteet ja autistinen ajattelu, Helsinki

Neurokognitiiviset erityispiirteet ovat aina osa autismin kirjon henkilön elämää. Ne voivat olla vahvuuksia tai toimintakykyä alentavia piirteitä. Koulutuksessa perehdytään autismin kirjon henkilöiden erityispiirteisiin ja tutustutaan esimerkiksi autistisen henkilön tapaan hahmottaa sosiaalisia tilanteita. Koulutuksessa käydään läpi myös sitä, miten erityispiirteet voidaan ottaa huomioon ja ympäristöä muokata sellaiseksi, että se edistää autismin kirjon henkilöiden selviytymistä ja toimintakykyä. Koulutuksen toteuttaa kouluttaja yhdessä kokemusasiantuntijan kanssa.

Kenelle: Autismin kirjon henkilöiden läheisille, työssään autismin kirjon henkilöiden kanssa toimiville
Hinta: 110 € / osallistuja, hinta sisältää materiaalit ja kahvit
Aika: tiistai 13.12.2016 klo 8.30-16
Paikka: Pikseli, luentosali 7.krs., Jämsänkatu 2, 00520 Helsinki

Ilmoittautuminen on päättynyt.

HAASTE-toimintamallikoulutus, Turku

HAASTE-toimintamalli –koulutuksessa perehdytään haastavaan käyttäytymiseen ja sen syihin sekä HAASTE-prosessiin. HAASTE-prosessin tarkoituksena on auttaa haastavasti käyttäytyvän henkilön lähi-ihmisiä vaikuttamaan haastavaan käyttäytymiseen. Prosessin aikana tarkastellaan haastavaa käyttäytymistä ja sen taustalla vaikuttavia tekijöitä niin yksilön kuin ympäristönkin näkökulmasta.

Kenelle: Haastavasti käyttäytyvän henkilön läheisille, työssään haastavaa käyttäytymistä kohtaaville
Hinta: 110 € / osallistuja, hinta sisältää materiaalit ja kahvit
Aika: tiistai 13.12.2016 klo 8.30-16.30
Paikka: Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, 20100 Turku

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Lisätietoa: info@autismisaatio.fi

 

Ilmoittautuminen koulutuksiin ja tapahtumiin on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme peruutuskuluina puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan ennen koulutusta, peritään koko koulutuksen maksu. Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, hänen tilallaan voi osallistua samasta perheestä tai työyhteisöstä toinen henkilö ilman lisäkuluja. Koulutus järjestetään, mikäli siihen on vähintään 20 ilmoittautunutta.