Tietoa hankkeesta

HAASTE-hanke luo tapoja tunnistaa tekijöitä, jotka aiheuttavat haastavaa käyttäytymistä. Haastavan käyttäytymisen taustalla vaikuttavien tekijöiden tunnistamisen jälkeen on mahdollista vaikuttaa ympäristöön niin, että se ennaltaehkäisee ja vähentää haastavaa käyttäytymistä. Nelivuotinen kehittämishanke toteutetaan Raha-automaattiyhdistyksen rahoituksella.

HAASTE-HANKE SELKOKIELELLÄ

 

HAASTE-hankkeessa tehty sivusto, HAASTE-manuaali, on julkaistu osoitteessa www.autismisaatio.fi/haastemanuaali

HAASTE-manuaali auttaa haastavasti käyttäytyviä henkilöitä ja heidän lähi-ihmisiään vaikuttamaan haastavaan käyttäytymiseen. Manuaali sisältää tietoa, vinkkejä ja linkkejä sekä haastavan käyttäytymisen vähentämiseen ja ennaltaehkäisyyn tähtäävää työskentelyä ohjaavan HAASTE-prosessin.

HAASTE-manuaalin käyttö vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen mahdollistaa manuaalin ylläpitäjälle käyttäjäkyselyiden tekemisen. Rekisteröi itsellesi käyttäjätunnus, kun saavut manuaaliin ensimmäisen kerran. Rekisteröinti tapahtuu kirjautumiskohtien alla olevasta ”Rekisteröidy”-linkistä.

Rekisteröityminen pyytää sinua keksimään itsellesi käyttäjätunnuksen manuaaliin ja syöttämään sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen saat salasanan sähköpostitse. Voit halutessasi vaihtaa salasanasi kirjauduttuasi manuaaliin.

Mikäli salasanasi ei saavu sähköpostissa, eikä se ole joutunut sähköpostisi roskapostikansioon, ota yhteyttä Autismisäätiön kehittämisyksikköön, info@autismisaatio.fi.