ESTEILLE HYVÄSTIT - opas ilmestynyt ja tilattavissa !

Uunituore Esteille hyvästit! -opas on nyt tilattavissa Autismisäätiöstä postitus- ja laskutuskululla, joka on 20 euroa/kirja. Opas on laaja, 330-sivuinen kirja, jossa on tietoa, asiantuntijoiden vinkkejä ja hyväksi havaittuja menetelmiä avuksi arkeen autismikirjon sekä adhd- ja Tourette-oireisten lasten ja nuorten kanssa. Tilaukset osoitteeseen: juuso.juntunen@autismisaatio.fi. Kirjoita tilausviestiin nimesi, postitusosoite ja tilattavien oppaiden määrä. Lasku postitetaan oppaan mukana. Sanotaan yhdessä esteille hyvästit!

Esteetön lapsuus -hanke (2017-2019) tunnistaa neurokirjon lasten ja nuorten kohtaamia esteitä ja haasteita ja antaa niille neuropsykiatrisen selityksen. Neurokirjolla tässä hankkeessa tarkoitetaan henkilöitä, joilla on autismikirjon, ADD-, ADHD- tai Tourette-diagnoosi tai piirteitä jostakin näistä.

Hanketta hallinnoi Autismisäätiö. Yhteistyössä ovat lisäksi ADHD-liitto, Aisti ry, Helsingin opetusvirasto, Kyröskartano, Pelastakaa Lapset, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys, Suomen Vanhempainliitto sekä Väestöliitto.

Kysy lisää!

Projektipäällikkö Reetta Sollasvaara

p. 0447365040

reetta.sollasvaara@autismisaatio.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin