Verkkokauppa Search

Etsimme toimintaterapeuttia Kotkaan!

30.8.2017

Autismisäätiö hakee Kotkan ohjaus- ja valmennuspalveluihin

TOIMINTATERAPEUTTIA

Haemme moniammatilliseen työryhmäämme toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toteuttamaan toimintaterapiaa ja arviointeja, kehittämään ja markkinoimaan toimintaterapiapalveluitamme. Valitulta henkilöltä edellytetään vahvaa tahtoa lähteä mukaan kehittämään toimintaa. Edellytämme valitulta henkilöltä toimintaterapeutin AMK-tutkintoa ja Valviran myöntämää oikeutta ammattinsa harjoittamiseen, reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta, sekä kykyä monimuotoiseen tiimityöskentelyyn. Kuntouttava ja ratkaisukeskeinen työote on avainasemassa työssä menestymisessä. Kiinnostuneisuus neuropsykiatrisia oireyhtymiä ja aktiivista neurokognitiivista kuntoutusta kohtaan, mahdollisesti myös kokemus autismin kirjon tai neuropsykiatristen henkilöiden kanssa työskentelystä luovat hyvän pohjan työssä onnistumiselle. Työaika painottuu arkipäiviin kello 8-18 välille (ilta- ja viikonlopputyö myös ajoittain mahdollista). Käytössämme on koeaika. Ajokortti on välttämätön, sillä toimintaterapiaa toteutetaan myös asiakkaan omassa elinympäristössä ja työ on ajoittain liikkuvaa ja itsenäistä.                                    

Päävastuisiin kuuluvat muun muassa henkilökohtaisen ammatillisen pätevyyden mukaisista tehtävistä vastaaminen ja kehittäminen, arviointien tekeminen, moniammatillisen yhteistyön ja verkostotyön toteuttaminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, asiakkaiden valmentavan toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, asiakkaiden päivittäisen toiminnan ohjaaminen, päivittäisraportointi ja kirjaaminen, ammattitaidon ylläpitäminen, sekä toiminnan ja työyksikön kehittäminen. Hyvät atk-taidot ovat eduksi. Neuropsykiatrisen valmentajan koulutus, lääkehoidon suoritetut opinnot, EA1-koulutus, sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Autismisäätiö tarjoaa henkilöstölleen laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, innovatiivisen ja kasvavan organisaation, mielenkiintoisen ja tapahtumarikkaan työn, laadukkaat työhyvinvointia tukevat palvelut, sekä työterveyshuollon palvelut.  Autismisäätiö on savuton työyhteisö.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, vaikka hakuaika ei olisi vielä päättynyt. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemukset ja cv sähköpostitse osoitteeseen anu.puranen@autismisaatio.fi

Katso ilmoitus täältä.