Verkkokauppa Search

Kotkan Keppuligaala starttasi juhlavan gaalakiertueen

16.4.2018

Autismisäätiön 20-vuotisjuhlavuoden merkeissä järjestämme monenlaisia tapahtumia kaikilla toimialueillamme autismin kirjon henkilöiden ja heidän läheistensä kunniaksi.

Järjestyksessä ensimmäinen Keppuligaala järjestettiin torstaina 12.4. Kotkan Merikeskus Vellamossa. Tilaisuudessa oli monipuolista ja viihdyttävää sisältöä; tämän vuoden X-Factorissa mukana ollut Essi Tepponen duo vastasi musiikkipuolesta, ja lopuksi nähtiin Teatteriryhmä Vautsin esitys.

Autismisäätiön hallituksen jäsen Juhani Mäki korosti juhlapuheessaan, että autismisäätiön palvelutoiminnan ainoa tavoite on lisätä autismikirjon ihmisten hyvinvointia ja omatoimisuutta läpi elämänkaaren; avainsanoja ovat osallistuminen ja onnellisuus. Kotkan hyvinvointipalveluiden palvelujohtaja Jorma Haapanen puolestaan totesi, että kolmannen sektorin ja julkisten toimijoiden yhteistyö avainasemassa sote-palveluiden tuottamisessa.  

”Digitaalisten apuvälineiden avulla voimme jatkossa entistäkin paremmin palvella autismikirjon ihmisiä”, valotti tulevaisuutta Autismisäätiön uusi toimitusjohtaja Timo Heiskala.

Tällä viikolla gaalat järjestetään Tampereella 17.4. ja Seinäjoella 19.4. Gaalakiertueen päättää tilaisuus Finlandia-talossa 24.4.

 

Essi Tepponen duo

 

Kotkan hyvinvointipalveluiden palvelujohtaja Jorma Haapanen 

 

Autismisäätiön toimitusjohtaja Timo Heiskala

 

Cocktail-paloja tilaisuuden päätteeksi