Verkkokauppa Search

LAPE-osahanke järjestää vertaisryhmän nuorille tytöille

16.8.2018

Autismisäätiön LAPE-osahanke järjestää Etelä-Pohjanmaalla maksuttoman vertaisryhmän nuorille tytöille, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä (ADD, ADHD, Asperger, autismi, Tourette tai piirteitä edellämainituista). Diagnoosi ei ole välttämätön.

Ryhmä on suunnattu 13-16 -vuotiaille tytöille, ja vetäjänä toimii Autismisäätiön neuropsykiatrinen valmentaja. Ryhmässä käsitellään muun muassa sosiaalisia tilanteita ja kaverisuhteita, itsetuntoa ja omia vahvuuksia, keinoja opiskelun sujumiseen, tulevaisuuden haaveita ja muita aiheita osallistujien toiveiden mukaan.

Ryhmätapaamisia on kaikkiaan kahdeksan, ja ne järjestetään joka toinen viikko. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään Seinäjoella keskiviikkona 12.9.2018 klo 17.00-18.30; osoite ilmoitetaan osallistujille lähempänä. Ryhmä on jatkossakin suunniteltu kokoontuvaksi Seinäjoella, mutta kokoontumispaikkaa voidaan vaihtaa, mikäli suurin osa osallistujista tulee jostakin muualta.

Vertaisryhmään otetaan enintään kahdeksan osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi 7.9.2018 mennessä osoitteeseen sonja.kalvinmaki@autismisaatio.fi tai p. 044 742 9864.