Verkkokauppa Search

Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut

Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut

Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut tarjoaa monimuotoisia palveluita, joiden avulla vastataan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin asiakkaan vahvuudet hyödyntäen. Kuntoutusta toteutetaan yksilö - ja ryhmämuotoisella ohjauksella ja valmennuksella. Tavoitteena on aina asiakkaan oman toimintakyvyn ja selviytymisen lisääntyminen.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on kattava koulutus autismikuntoutuksesta ja neurokognitiivisten erityisvaikeuksien tunnistamisesta ja niihin vaikuttamisesta.

Autismisäätiön Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut tarjoaa mm. monipuolisia työ- ja päivätoimintapalveluja, Kelan työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta, tukiasumista, neuropsykiatrisia avopalveluja (yksilö- ja ryhmävalmennusta, perheohjausta, konsultaatioita, koulutusta), seksuaalineuvontaa, lasten ja nuorten vapaa-ajan ryhmätoimintaa ja toimintaterapiaa autismin kirjon tai muun neuropsykiatrisen diagnoosin omaaville henkilöille. Tavoitteenamme on vastata alueen palvelutarpeisiin ja kehittää myös uusia palvelutuotteita tarpeita vastaaviksi.

Anu Puranen

Esimies, Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut

044 203 3496
anu.puranen@autismisaatio.fi

Yhteystiedot

Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut

Keskuskatu 11
48100 Kotka


Kotkan ohjaus- ja valmennuspalvelut, Datariinan tila

Heikinkatu 7
48100 Kotka