Verkkokauppa Search

Lakeuden ohjaus- ja valmennuspalvelut

Lakeuden ohjaus- ja valmennuspalvelut

Lakeuden ohjaus- ja valmennuspalvelut tarjoaa monimuotoisia palveluita, joiden avulla vastataan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, hyödyntäen asiakkaan vahvuudet. Kuntoutuksessa vastataan yksilö - ja ryhmämuotoisella ohjauksella ja valmennuksella. Tavoitteena on aina asiakkaan oma toimintakyvyn ja selviytymisen lisääntyminen. Päivätoiminnan kautta asiakas saa elämyksellisiä, mielekkään päivän sisältöjä.

Kelan vaikeavammaisten kuntoutuksena kauttamme on mahdollisuus saada fysioterapiaa.

Valmennus on tarkoitettu asiakkaille, joilla on jokin neuropsykiatrinen oireyhtymä tai piirteitä näistä. Se on tavoitteellista ja suunnitelmallista ohjaus- ja tukitoimintaa, joka perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Toiminta voi olla myös ryhmämuotoista. Tavoitteet liittyvät usein itsetuntemuksen tai diagnoosin liittyvien erityispiirteiden parempaan ymmärtämiseen sekä opiskelussa, työssä ja arjessa tarvittavien selviytymistaitojen vahvistamiseen.

Perhetyön kautta voidaan tukea perhettä kasvatustehtävässä.

Seksuaalineuvonta antaa asiakkaalle mahdollisuuden käsitellä seksuaaliterveyteen, omaan seksuaalisuuteen liittyviä asioista.

Arviointipalvelujen avulla neuropsykiatrisen oireyhtymän omaavat henkilöt saavat lisätietoa toimintakyvystään, vahvuuksistaan, haasteista ja harjoitettavista osa-alueista. Arviointien avulla on mahdollista selvittää asiakkaalle sopivia tulevaisuuden suuntaviivoja ja kuntoutustarvetta. Toimintakyvyn arviointi on paikallaan erityisesti elämän siirtymäkohdissa, kuten opiskelujen aloituksessa tai asumismuotoa mietittäessä.

Konsultaatio- ja koulutuspalvelut tarjoavat tietoa ja toimintatapoja työyhteisöille. Lakeuden toimipiste järjestää koulutusta pääsääntöisesti tilauksesta, ja konsultaatio suunnitellaan tilaavan tahon toimesta. Lisätietoa Lakeuden aluetoimistosta saat puhelimitse tai sähköpostilla. Voimme sopia myös tapaamisen asiasi tiimoilta. Tulemme mielellään mukaan palavereihin, joissa suunnitellaan nuoren tai aikuisen autismin kirjon henkilön palveluita.

Heli Myllymäki

Esimies, vs. esimies, aluekoordinaattori, Lakeuden ohjaus- ja valmennuspalvelut / Kultavuoren ryhmäkoti ja tukiasuminen, esimies

044 749 7601
heli.myllymaki@autismisaatio.fi

Kirsi-Maria Koskela

Esimies, vs. esimies, aluekoordinaattori, Lakeuden ohjaus- ja valmennuspalvelut

041 4637 687
kirsi-maria.koskela@autismisaatio.fi

Yhteystiedot

Lakeuden ohjaus- ja valmennuspalvelut

Huhtalantie 2
60220 Seinäjoki

044 750 3500