Verkkokauppa Search

Myyrmäen ohjaus- ja valmennuspalvelut

Myyrmäen päivätoiminta

Myyrmäen yksikkö sijaitsee aivan Myyrmäen keskustassa, erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä, kauppakeskus Myyrmannin läheisyydessä. Niin juna-asema kuin bussipysäkit löytyvät läheltä, ja parkkitilaa on runsaasti. Tilamme sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne pääsee hissillä.

Myyrmäen toiminta on käynnistynyt vuonna 2007. Tällä hetkellä tarjoamme palveluita 29 voimakasta tukea ja/tai jatkuvaa ohjausta tarvitsevalle autismin kirjon henkilöille. Toiminnan tukena on strukturoitu toimintaympäristö, joka mahdollistaa asiakkaiden erityistarpeiden huomioimisen sekä toimintakyvyn ylläpidon ja/tai kasvun. Jokaisen asiakkaan yksilölliset tavoitteet, keinot ja arviointi määritellään vuosittain henkilökohtaista tulevaisuuden suunnitelmaa (HTS) laadittaessa. Lisäksi tavoitteellisen toiminnan tueksi jokaiselle asiakkaalle laaditaan selkeät viikko- ja päiväohjelmat yhdessä asiakkaan kanssa. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä muiden Autismisäätiön yksiköiden kanssa.

Työn keskeisiä elementtejä ovat yhdessä asiakkaiden osallisuuden ja vaikuttavuuden kautta mm. tavoitteiden asettaminen, voimavarojen aktivointi, ratkaisuvaihtoehtojen lisääminen, myönteinen palaute ja uudelleenmäärittelyt. Työskentelyssä hyödynnetään erityisesti asiakkaiden taitoja, kykyjä ja onnistumisia sekä poikkeuksia toimintakyvyssä tai suoritusmahdollisuuksissa. Pyrimme aktiivisella, ulospäin suuntautuvalla toiminnalla positiivisen autismi-tietoisuuden lisääminen yhteiskunnassa. Toiminta tapahtuu omassa toimintaympäristössämme sekä ulkoisissa toimintaympäristöissä, yhdessä erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa (esim. Myyrmäen huolto, K-Citymarket Myyrmäki ja S-Market Myyrmäki ja Ravintola Wanda´s).

Liisa Vuokila

Esimies, Myyrmäen ohjaus- ja valmennuspalvelut

044 203 3495
liisa.vuokila@autismisaatio.fi

Yhteystiedot

Myyrmäen päivätoiminta

Liesikuja 7 B 3. krs.
01600 Vantaa

041 545 6219