Neuropsykiatristen haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan asiantuntijan apua. Meiltä sitä löytyy. Kohonnut toimintakyky ja mahdollisten elämää rajoittavien tekijöiden vähentäminen ovat kuntoutus- ja terapiapalvelujemme kiintopisteitä.  Palvelumme on suunnattu henkilöille, joilla on autismikirjo, ADHD tai Tourette tai niiden piirteitä ja yksilöllisiä kuntoutus- tai terapiatarpeita. Tarjoamme seksuaalineuvontaa ja -terapiaa, toimintaterapiaa ja psykologin palveluja. Teemme myös neuropsykologisia tutkimuksia

Kohonnut toimintakyky ja mahdollisten elämää rajoittavien tekijöiden vähentäminen ovat kuntoutus- ja terapiapalvelujemme kiintopisteitä. 

Seksuaalineuvonta ja -terapia

Seksuaalialan koulutuksen saaneet työntekijämme antavat tietoa, neuvontaa ja ohjausta seksuaaliterveyteen, seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä henkilöille, joila on autismikirjo, ADHD tai Tourette tai niiden piirteitä. Keskusteluissa tähtäämme ongelmien ennaltaehkäisemiseen, haasteiden helpottamiseen ja toimivien ratkaisujen löytämiseen.

Seksuaalineuvonnassa käytämme ratkaisukeskeisiä lyhytterapiamenetelmiä. Terapiassa työskentely on yksityiskohtaisempaa ja kesto voi olla 2–3 vuotta. Voimme käsitellä muun muassa seksuaalitraumoja.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme
Toimintaterapia

Toimintaterapia

Toimintaterapiamme parantaa ja ylläpitää toiminta- tai työkykyä sekä lisää elämänlaatua. Autismisäätiön toimintaterapeuteilla on erityisosaamista autismikirjon ja muiden neuropsykiatristen diagnoosien kuntoutuksesta sekä vahva ymmärrys neuropsykiatristen erityispiirteiden mukanaan tuomista arjen haasteista. Toimintaterapiapalvelut päättyvät 28.2.2021 Kelan sopimuskauden päättyessä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme

Palveluiden toteuttajat

Kuntoutus- ja terapiapalvelut

Näytä

Ei kuvaa

Titi

Hautakangas

  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja / autismikirjon seksuaaliterveyden erityisasiantuntija, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
  • +358 44 544 5942
  • titi.hautakangas@autismisaatio.fi
Sirpa Paukkeri

Sirpa

Paukkeri

  • Nuotti-valmentaja
  • +358 44 755 1961
  • sirpa.paukkeri@autismisaatio.fi