11.04.2022

Autismisäätiön Lipon maatilalle GreenCare -laatumerkki

Green Care Finlandin laatulautakunta on 29.3.2022 myöntänyt Lipon maatilalle GreenCare-laatumerkin. Luontohoiva -laatumerkki myönnetään hakuprosessissa kolmeksi vuodeksi kerrallaan vaikuttavista ja laadukkaista luontoperustaisista palveluista.

LuontoHoivan palvelut ovat luontoperustaisia, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan palveluja. Palvelut on tarkoitettu pitkäjänteiseen työskentelyyn erityistä tukea tarvitsevien asiakasryhmien kanssa. LuontoHoivan palveluihin osallistumisen tavoitteena on asiakkaan hoito- tai kuntoutussuunnitelman mukainen terveyden, toimintakyvyn, osallisuuden tai arjen hallinnan vahvistuminen. Lipon tila saa piakkoin käyttöönsä Luontohoiva-merkin, joka kertoo osaamisestamme vakuuttavalla tavalla ulospäin.

”Palveluntuottajalle laatumerkki on käyntikortti. Merkki palvelee erottautumista vastuullisena ja laadukkaana palveluntuottajana. Laatumerkki kertoo palveluun sisältyvästä lisäarvosta, joka tulee käyttämällä Green Care -elementtejä ja toimintamuotoja”. (GreenCare laatulautakunta)

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin