Autismisäätiö on uudistanut tietosuojakäytänteensä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseksi

Asetusta sovelletaan 25.5.2018 lähtien. Meille Autismisäätiössä on tärkeää, että voit luottaa siihen, että käsittelemme tietojasi turvallisesti ja läpinäkyvästi.

Tämä ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä, mutta halutessasi voit käydä tutustumassa tietosuojaselosteisiimme. Selosteista löydät tiedot siitä, minkälaisia henkilötietoja keräämme ja miksi. Lisäksi löydät kuvaukset siitä, miten käsittelemme kerätyt tiedot ja miten voit pyytää omat tietosi nähtäviksi, korjattaviksi tai poistettaviksi.

Mihin tarkoitukseen Autismisäätiö kerää henkilötietoja?

Asiakkaat ja potilaat

Tiedon kerääminen perustuu aina lakiin, oikeutettuun etuun, palvelun tilaajan kanssa laadittuun palvelusopimukseen tai henkilön tai hänen laillisen edustajansa suostumukseen. Keräämme tietojasi koska meille on tärkeää, että sinun palvelusi voidaan järjestää mahdollisimman turvallisesti ja ilman häiriöitä. Keräämme tietoja, jotta voimme toteuttaa ja suunnitella palvelusi sekä laskuttaa sen palvelun tilaajalta. Emme kerää palvelun toteuttamisen kannalta tarpeettomia tietoja. Työntekijöillä on salassapitovelvollisuus ja se jatkuu myös palvelun päätyttyä.

Tietosuojaseloste asiakkaiden ja potilaiden henkilötietojen käsittelystä

Sidosryhmät ja yhteistyökumppanit

Autismisäätiö kerää tarpeellisia henkilötietoja kehittämis-, markkinointi-, viestintä- ja koulutustarkoituksiin. Näin voimme tiedottaa tapahtumista, koulutuksista sekä mahdollistaa pääsyn verkkomateriaaleihimme.

Verkkokaupassamme henkilötietoja kerätään verkkokaupan toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin. Tällaisia ovat tilausten käsittely, arkistointi sekä pakettien seuranta sekä halutessasi sinulle kohdennettu mainonta.

Tietosuojaseloste sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden henkilötietojen käsittelystä

 

Lisätietoja:

Anssi Tuomi 044 7654306