28.03.2024

Autismisäätiön toiminta laajenee Hämeenlinnaan

Rakennusprojektien keskiössä on autismikirjon ihmisten hyvinvointi.

Autismisäätiön kasvu jatkuu. Rakennusprojektien keskiössä on autismikirjon ihmisten hyvinvointi. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että seuraava rakennuskohteemme on Hämeenlinnassa.

Autismisäätiö ja Hoivarakentajat ovat aloittaneet yhteistyön kuuden hirsisen palvelukodin rakentamiseksi ympäri Suomea. Nämä kodit tarjoavat yli sadalle autismikirjon nuorelle ja aikuiselle turvallisen ympäristön. Suunnitteluprosessissa on otettu huomioon sekä asukkaiden että henkilökunnan toiveet, varmistaen, että ympäristö on rauhoittava, turvallinen ja kodikas. Ensimmäisiin rakennuskohteisiin, Lappeenrantaan ja Kuopioon ovat asukkaat jo muuttaneet, ja Salon toiminta alkaa syksyllä 2024

Hämeenlinnan uusi yksikkö tulee olemaan merkittävä lisäys Hämeenlinnan alueen palveluihin, vastaten alueen kasvavaan kysyntään. Arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2025. Hämeenlinnaa koskeva hanke sekä muut tulevat projektit ovat keskiössä Autismisäätiön tulevaisuuden suunnitelmissa ja kasvutavoitteissa.

Autismisäätiön ja Hoivarakentajien yhteistyö on ollut tiivistä ja hedelmällistä. Molemmat organisaatiot korostavat vastuullisuutta, ekologisuutta ja ihmisten hyvinvointia. Uusi asumiskonsepti, joka on suunniteltu yhdessä asukkaiden ja arkkitehtien kanssa, on monipuolisesti sovellettavissa eri kohteisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin