05.05.2020

Muutoksia koronaepidemian aiheuttamaan palvelutarjontaan

Vastaanottopalvelut käynnistyvät, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Vastaanottopalvelut käynnistyvät 14.5. alkaen

Suomen hallituksen eilisen (4.5.2020) linjauksen mukaisesti myös Autismisäätiön on mahdollista tarjota palveluita viime viikkoja enemmän. Tulemme käynnistämään vastaanottopalvelumme aiemman ilmoituksen mukaisesti 14.5. alkaen. Olemme yhteydessä jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti siinä vaiheessa, kun palvelu voidaan käynnistää.

 

Ohjaus- ja valmennuspalvelut käynnistyvät 1.6.2020

Hallituksen arvion perustella on mahdollista lieventää henkilömäärärajoitusta nykyisestä 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön 1.6. alkaen toistaiseksi. Näin ollen valmistaudumme siihen, että päiväaikaisia ohjaus- ja valmennuspalveluita on mahdollista tuottaa kesäkuun alusta alkaen ohjaus- ja valmennuspalveluyksiköissä.

 

Korona-aikana olemme saaneet myös arvokasta oppia ja kokemuksia palveluiden tuottamisesta ja organisoinnista uudella tavalla. Näitä kokemuksia tulemme hyödyntämään myös nyt, kun palveluita uudelleen käynnistetään.

 

Kuten tähänkin asti, asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on kaikkien toimenpiteidemme lähtökohta. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen toimenpidemääräyksiä ja pyrimme kaikin mahdollisin tavoin estämään koronaviruksen tarttumisen asiakkaisiimme ja henkilökuntaamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin