Edison-robotista on moneksi! - Roboai

Satakunnan ammattikorkeakoulu- SAMKin Diginepsy-projekti järjesti Edison-etätyöpajan yhteistyössä Autismisäätiön Käpylän ja Myyrmäen ohjaus- ja valmennuspalveluiden kanssa.

Käpylän ja Myyrmäen asiakkaat olivat pohtineet työntekijöiden kanssa ennakkoon kysymyksiä ja ajatuksia siitä, miten meidän yksiköissämme Edison-robottia voisi hyödyntää meidän arjessamme.

Käpylän asiakkaat saivat kokeilla myös Edisonin ohjaamista etänä Käpylästä käsin puhelimen välityksellä! Edison esitteli itsensä meille, sekä soitti asiakkaidemme toivekappaleita. Lopuksi asiakkaan toiveesta kuuntelimme vielä muumitarinan!

Tulevaisuudessa on tarkoitus saada Edison paikan päälle yksiköihimme, jotta saadaan käytännön tietoa ja kokemusta sen toimivuudesta vuorovaikutuksessa. Asiakkaat odottavat jo innolla robottia, Käpylään se olisi oltu valmis vastaanottamaan jo ensi viikolla 😊

Asiakkaiden kommentteja etätyöpajassa:
“Ei voi olla totta”
“Uskomatonta!”
“Se näyttää robotilta”
“Robotti on varovainen”
“Se on oikea robotti!”

Kiitos yksiköidemme asiakkaille ja henkilökunnalle, että mahdollistatte tällaiset tapahtumat! Kiitos Reetta kirjoituksesta.

Alla vielä Roboai:n juttu aiheesta

https://www.roboai.fi/hyvinvointiteknologia/edison-robotista-on-moneksi/


Diginepsy-projekti järjesti Edison-etätyöpajan yhteistyössä Autismisäätiön kanssa. Mukana oli Käpylän ja Myyrmäen asumispalveluiden asiakkaita ja henkilökuntaa. Tarkoituksena oli saada ideoita siihen, miten eri tavoin Edison voisi olla mukana heidän arjessaan. Päivään osallistui myö...

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin