Hei Teatterin ystävät. Vautsin esityksiin 7.12. klo 10 ja 9.12. klo 19 on vielä lippuja jäljellä. Varaa lippusi laittamalla vies...

Hei Teatterin ystävät. Vautsin esityksiin 7.12. klo 10 ja 9.12. klo 19 on vielä lippuja jäljellä. Varaa lippusi laittamalla viesti synnove.lindberg@autismisaatio.fi. Esityksen kesto noin 40 min.

TURVALLISESTI TEATTERISSA
Etelä-Suomen Aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti, Autismisäätiön Teatteriryhmä Vautsin esityksiin Teatteri Kultsalle pääsee vain koronapassia näyttämällä.

Lataathan koronapassin valmiiksi osoitteesta https://www.kanta.fi/koronatodistus. Tallenna tiedosto, ota siitä kuvakaappaus puhelimeesi tai tulosta todistus. Passi tarkastetaan teatterin aulassa.

Teatterin aulatiloihin pääsee 30 min ennen esityksen alkua. Salin ovet avataan muutama minuutti ennen esityksen alkua. Aulatila on väljä joten kovia ruuhkia ei pääse syntymään. Aulan itsepalvelunaulakko on katsojien käytössä, takit voi ottaa myös mukaan katsomoon.

Pyydämme, että teatteriin ei tulla sairaana tai edes lievien oireiden kanssa. Tullessasi, pesethän kätesi wc:ssä. Teatterilla on tarjolla myös käsihuuhdetta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Teatteriryhmä Vautsin esitykseen Teatteri Kultsalle (Käenkuja 6-8)!


Autismisäätiön Teatteriryhmä Vautsi esittää:

Repikää tämä muuri alas Ronald Reaganin elämä ja teot.

käsikirjoitus ja ohjaus Jules DuBois

Faktaa ja fiktiota yhdistelevä jännä, naurettava, pinnallinen ja pedanttinen näytelmä USA:n 40. presidentin seikkailuista.

Esitykset Teatteri Kultsalla (Käenkuja 6-8, Helsinki)
Ti 30.11. klo 19
to 2.12. klo 10 (LOPPUUNVARATTU)
ti 7.12. klo 10
to 9.12. klo 19

Esityksiin on vapaa pääsy.
Lippuvaraukset ja tiedustelut: synnove.lindberg@autismisaatio.fi tai 044 7289220 (ma-pe klo 9-16)

Esityksiä tukemassa Taiteen edistämiskeskus

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin