Tervetuloa Mervi!đŸ™đŸ» Eilen meillĂ€ aloitti uusi asiakkuusjohtaja, Mervi Savonsalmi, sujuvoittamaan toimintaamme, joka helpottaa ...

Tervetuloa Mervi!đŸ™đŸ»

Eilen meillÀ aloitti uusi asiakkuusjohtaja, Mervi Savonsalmi, sujuvoittamaan toimintaamme, joka helpottaa myös asiakkaidemme elÀmÀÀ ja palveluihin pÀÀsemistÀ! TÀssÀpÀ Mervin lyhyt esittely:

Olen taustaltani viittomakielen tulkki ja työskennellyt pitkÀÀn tulkkaus- ja kommunikaatioalalla. Olen toiminut 15 vuotta esimiestehtÀvissÀ mm. palvelujohtajana ja muutaman viimeisen vuoden toimitusjohtajana Evantia Oy:ssÀ. Minulle on karttunut työelÀmÀn polulla paljon kokemusta palveluiden kehittÀmisestÀ ja johtamisesta, sekÀ asiakassuhteiden hoitamisesta, palvelumyynnistÀ ja kilpailutuksiin osallistumisesta.

Mottoa: Asiakas on tÀrkein! ei ole koskaan syytÀ unohtaa. HyvÀt ja luottamukselliset asiakassuhteet luovat vankan pohjan yrityksen kehittyvÀlle toiminnalle.

ErittÀin innolla olen nyt oppimassa itselleni uutta alaa autismipalveluiden saralla ja antamassa oman panokseni AutismisÀÀtiön tulevaisuuden suunnille. Erityisesti pidÀn työssÀ kaikesta yhdessÀ työkavereiden kanssa tekemisestÀ ja kehittÀmisestÀ.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin