Photos from Suomen Kulttuurirahasto's post

Kiitos Suomen Kulttuurirahasto. Onnea Pertin Valinnan huikealle jengille ja Outsider Art Festivaalin koko työryhmälle, jossa Autismisäätiöllä on ilo ja riemu ja mahtavuus olla mukana. 💛🌻😍

"Kärkihankeapurahan sai kaksi hanketta, joissa taidetta ovat tekemässä kehitysvammaiset tai muutoin erityisryhmiin kuuluvat ja joiden tavoitteena on tukea erityisryhmien osallisuutta sekä edistää heidän työllistymistään. Pertin Valinta sai 20 000 € Outsider Art Festivalin visuaalisen ohjelman järjestämiseen. OAF visuaalisen taiteen ohjelman ovat kuratoineet Riina Noro, Milla Göös ja mentorit Pekka Elomaa ja Jani Leinonen.

Outsider Art Festival on kaupunkifestivaali, joka tekee pioneerityötä marginaalissa toimivien taiteen tekijöiden oikeuksien puolesta ja kehittää uusia taiteen kuratoinnin, esittämisen ja tuotannon tapoja.
Festivaalin visuaalisen taiteen ohjelma esitetään Helsingissä 12.8.-21.8.2022, osana Helsingin juhlaviikkoja ja se antaa äänen 14 outsider-taiteen tekijälle, joiden teokset ja elämäntarinat valtaavat julkisia ja yksityisiä kaupunkitiloja mm. Pertin Valinnan galleriassa, HAMissa, Oodissa, Musiikkitalon mediaseinällä sekä metroasemilla. Teokset ovat esillä myös virtuaalisesti AR-galleriassa , jossa ne ovat nähtävillä vuoden loppuun asti.
OAF ohjelmaan voi tutustua festivaalin sivustolla www.outsiderart.fi "Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin