2 kk Harjoittelu Autismisäätiöllä Olettamani harjoittelusta oli hyvin erilainen, kun se mitä se todellisuudessa oli. Ennen harj...

2 kk Harjoittelu Autismisäätiöllä

Olettamani harjoittelusta oli hyvin erilainen, kun se mitä se todellisuudessa oli. Ennen harjoittelua ajattelin, että: sosiaalisen median päivitysten teko on tylsää ja pitkäveteistä puuhaa, ajatus eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin vieraitten ihmisten kanssa menemisestä kuulosti kamalalta, toimistotyö kuulosti muutenkin tylsältä hommalta, ymmärretäänkö minua ja pääsenkö osaksi työporukkaa. Mietin mitenköhän tämä harjoittelu oikein tulee menemään…
Nyt kun harjoitteluni Autismisäätiöllä päättyi niin ajatuksen harjoittelusta ovat hyvin erilaiset. sosiaalisen median päivitysten teko on hyvin monipuolista ja mukavaa, eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin on ollut todella mukava päästä, ja kaikista sain paljon hyviä kokemuksia. Jälkikäteen hieman jopa harmittaa, etten kaikkiin tapahtumiin päässyt osallistumaan. Toimistotyö on ollut mukavaa ja olen päässyt tekemään monia hyvin erilaisia hommia, joista olen pitänyt paljon. Täällä Autismisäätiöllä minua on ymmärretty todella hyvin ja pääsin osaksi työporukkaa. Kaikki työntekijät, joiden kanssa olen työskennellyt ja tavannut ovat olleet äärimmäisen mukavia!

Olen näiden kahden kuukauden aikana oppinut paljon uutta ja pääsyt tekemään, näkemään ja tutustumaan moneen uuteen asiaan ja ihmiseen.
Aamuni alkoivat yrityspostin hakemisella, sen jälkeen kävin läpi sometilit, intran ja eri sivustojen uutiset.
Pääsin tekemään monia erilaisia työtehtäviä. Esimerkiksi tein oman esittelyn ja kolme blogikirjoitusta harjoittelustani. Luin perehdytysmateriaalit uusille työntekijöille sekä kesätyöntekijöille ja tein niistä oman arvion. Suunnittelin ja kuvasin streamin virtuaaligallerian avajaisista ja otin valokuvia avajaisista ja tehnyt sosiaaliseen mediaan päivityksiä virtuaaligallerian taiteilijoista. Olin mukana Tampereen, Myyrmäen, Keimolan, Espoon ja Askiston 25 juhlissa ja tein kaikista 25 v juhlista päivityksen sosiaaliseen mediaan. Tein Excelin avulla PowerPointiin taulukoita hallintoa varten. Pääsin myös suunnittelemaan ja tekemään kevätpäivien sosiaalisen median päivitykset. Olin Haaga-Heliassa yhteistyötapahtumassa. Osallistuin Hanna Keynäksen kirjan julkaisutapahtumaan ja tein siitä päivityksen sosiaaliseen mediaan. Pääsin mukaan suunnittelemaan Instagramin rekrysivuja. Sain osallistua useaan erilaiseen palaveriin ja kokoukseen. Ja pääsin mukaan kirjoittamaan Autismisäätiön asiakkaiden kanssa esteetöntä luonto-opasta. Lisäksi olen avustanut toimiston päivittäisissä tehtävissä ja auttanut tapahtumien järjestelyssä.

Kiitos ihanat @autismisäätiön ihmiset! Täällä olen tullut aidosti ymmärretyksi ja arvostetuksi!

T. Erica, harjoittelija

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin