Autismisäätiön joulukalenteri on käynnistynyt! Nyt on mahtava tilaisuus päästä kurkkaamaan yksiköiden jouluiseen arkeen. Jouluka...

Autismisäätiön joulukalenteri on käynnistynyt! Nyt on mahtava tilaisuus päästä kurkkaamaan yksiköiden jouluiseen arkeen. Joulukalenteri etenee meidän yksiköiden Instagrammeissa, kuten aikaisempinakin vuosina. Teemana tänä vuonna askartelu! Tämä teema voi tarkoittaa hyvin monia erilaisia asioita, joten mielenkiinnolla odotamme mitä pääsemme näkemään.

Ensimmäisen päivityksen tekee tänä vuonna Vallilan yksikkömme ja samalla, kun he paljastavat uuden luukun, he myös paljastavat mikä yksikkö tekee seuraavan päivän luukun. Näin pääset seuraamaan päivityksiä ja näkemään arkea yksiköissämme eri puolilla Suomea!

Jos joku luukku jää sinulta välistä, etkä tiedä missä yksikössä ollaan menossa, niin ei hätää, vaan mene silloin Autismisäätiön instagrammiin - sieltä stooreista löytyy linkki jokaisen päivän luukkuun.

Kalenterin kansikuvan on kuvittanut Autismisäätiön Taidestudion Johanna Konttinen. Myös kuvan tekemisestä ja tekniikasta voit lukea lisää linkin kautta!

Hyvää joulunaikaa kaikille 🎄🤶🏻🎅🏻

https://www.instagram.com/p/C0TZjYeNxaD/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin