Ensimmäiset 2 viikkoa harjoittelua takana! Ennen harjoittelun alkua odotukseni oli, että pääsen tekemään erilaisia työtehtäviä ...

Ensimmäiset 2 viikkoa harjoittelua takana!

Ennen harjoittelun alkua odotukseni oli, että pääsen tekemään erilaisia työtehtäviä mahdollisimman monipuolisesti. Ja oppisin mahdollisimman paljon uutta. Minulla ei ollut mitään tiettyä tai tiettyjä työtehtäviä, mitä olisin odottanut.

Olen kirjoittanut erilaisia sosiaaliseen mediaan julkaistavia tekstejä, tutustunut säätiön toimintaan ja historiaan, osallistunut tulevien tapahtumien suunnitteluun ja viestintään, tehnyt oma esittelyn, päässyt näkemään millaista nettisivujen teko ja suunnittelu on, tutustunut säätiön sosiaaliseen mediaan ja intraan. Ja olen tavannut useita työntekijöitä, kaikki heistä ovat olleen todella mukavia. Ja tutustunut työpaikkaruokalaan ja respaan.

Odotan, että saan paljon uusia kokemuksia ja pääsen tekemään ja kokeilemaan mahdollisimman paljon erilaisia työtehtäviä. Olen tykännyt olla täällä todella paljon. Kaikki työtehtävät, joita olen tähän mennessä päässyt tekemään ovat olleet mielenkiintoisia.

t. Erica harjoittelija

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin