Kuukausi harjoittelua takana Näitä havaintoja edellisestä kirjoituksesta: Olen oppinut kuukauden aikana paljon uutta ja pääsyt ...

Kuukausi harjoittelua takana

Näitä havaintoja edellisestä kirjoituksesta: Olen oppinut kuukauden aikana paljon uutta ja pääsyt tekemään ja tutustumaan moneen uuteen asiaan.

Aamuni alkavat postin hakemisella, sen jälkeen käyn läpi sometilit, intran ja eri sivustojen uutiset.

Olen päässyt tekemään monia erilaisia työtehtäviä. Olen esimerkiksi tehnyt oman esittelyn someen, päässyt läpikäymään perehdytysmateriaalit uusille työntekijöille sekä kesätyöntekijöille ja tehnyt niistä oman arvion, suunnitellut ja kuvannut streamin virtuaaligallerian avajaisista, kuvannut sekä virtuaaligallerian avajaisia että Tampereen 25 juhlia, tekemään Excelin avulla PowerPointiin taulukoita hallintoa varten. Ja seuraavaksi pääsen suunnittelemaan kevätpäivien viestintää.

Virtuaaligallerian avajaisia odotellessa tarkistettiin, että esitys ja mikrofoni toimivat, järjesteltiin tila ja etsin hyvän kuvauspaikan. Tapahtuman aikana kuvasin videon ja tapahtuman jälkeen aloitin tekemään taitelija esittelyjä tulevia viikkoja varten.

Tampereella 25 v juhlissa pääsin tutustumaan Hermian uusiin tiloihin ja tutustun moneen uuteen työntekijään. Juhlat olivat mukavat ja niissä oli maljapuhe, upeita musiikkiesityksiä, yllätyksenä työntekijöiden ja asiakkaiden runo sekä kakkukahvit.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

T. Erica, harjoittelija

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin