Autismisäätiö valitsi vuoden 2023 teemakseen vastuullisuuden. Tämän myötä olemme ottaneet merkittävän askeleen kohti ympäristöys...

Autismisäätiö valitsi vuoden 2023 teemakseen vastuullisuuden. Tämän myötä olemme ottaneet merkittävän askeleen kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta: sähköistämme autokantamme. Ensimmäinen sähköautomme on jo toimitettu Lintuhyttiin Tampereelle. Tavoitteenamme on, että lähitulevaisuudessa kaikki säätiön autot ovat sähkökäyttöisiä.

Olemme myös sitoutuneet seuraamaan hiilijalanjälkeämme tarkasti. Kirjanpidon kautta pystymme seuraamaan sen kehitystä reaaliajassa, mikä mahdollistaa toimenpiteet ja vastuulliset päätökset objektiivisesti. Lisäksi olemme ottaneet askeleen kohti kestävämpää rakentamista, sillä ensimmäinen hirsirakenteinen yksikkömme on valmistumassa. Tämä ei ainoastaan vähennä päästöjämme, vaan myös edistää paikallista rakennuskulttuuria ja -perinnettä.

Vastuullisuus ei myöskään rajoitu vain ympäristöön. Se näkyy myös säätiömme toiminnassa mm. monimuotoisuuden edistämisenä ja hyvänä hallintona. Yksiköissämme asiakkaamme ja henkilökuntamme tekevät yhdessä päivittäisiä tekoja kestävän kehityksen ja vastuullisuuden nimissä. Tätä omistautunutta työtä kannattaa seurata meidän yksiköiden Instagrammien kautta!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin