Jäikö tämä huomaamatta? Kysely vammaispalvelulaista ja kehitysvammalaista! Kerro kokemuksiasi opinnäytetyötä varten. Kyselyssä...

Jäikö tämä huomaamatta?

Kysely vammaispalvelulaista ja kehitysvammalaista! Kerro kokemuksiasi opinnäytetyötä varten.

Kyselyssä kysytään kokemuksia palveluiden saamisesta liittyen vammaispalvelulakiin ja kehitysvammalakiin.

Miltä tulevaisuus voisi näyttää 20 vuoden kuluttua autisteille/autismikirjon henkilöille tarkoitettujen palveluiden saamisen suhteen Suomessa?

Tämän kyselyn tuloksia käytetään opinnäytetyössä tulevaisuuden skenaarioiden luomiseen. Tämä tarkoittaa, että opinnäytetyössä luodaan erilaisia mahdollisia tulevaisuuksia 15-20 vuoden päähän, eli miltä maailma tulevaisuudessa voi mahdollisesti näyttää vammaispalvelulain, sen tulkinnan ja palveluiden saamisen suhteen.

Kyselyyn voi vastata autisti/autismikirjon henkilö (diagnosoitu tai itsediagnosoitu), lähipiirin jäsen tai ammattilainen, joka on ollut hakemassa täysi-ikäisille tarkoitettuja palveluita.

Tämä kysely tehdään osana Vesa Korhosen Henley Business Schoolin Executive Masters in Business Administration -opintojen opinnäytetyötä.

Kysely on auki 1.5. asti.

https://link.webropolsurveys.com/S/89502D5AB07F63DB

Opinnäytetyön tekijän yhteystiedot ja lisätietoa kyselystä
Vesa Korhonen
​​​​​​​vesa.korhonen@autismisaatio.fi
+358 44 501 0053

#autismi #autismisäätiö #vammaispalvelulaki #autismikirjo ja ping Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry Autismiliitto Suomen Autismikirjon Yhdistys Autismiyhdistys PAUT Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin