Photos from Autismisäätiö's post

Viime viikon perjantaina juhlittiin kutsuvieraiden ja henkilöstön kanssa Autismisäätiön 25-vuostisjuhlia! Päätimme, ettemme julkaise juhlista sisältöä perjantaina, sillä samana päivänä oli Presidentti Martti Ahtisaaren siunaustilaisuus.

Tilaisuutemme oli kuitenkin muutakin kuin vain juhlapuheita, ruokaa ja juomaa. Se oli hetki pysähtyä ja kuunnella missä olemme ja minne olemme menossa!

Kokonaisuudessaan hieno päivä!

❤️ Kuulimme asiakkaidemme tuottamaa ja esittämää musiikkia!

❤️ Valitettavasti asiakkaamme, kenen piti olla juontamassa tilaisuutta oli sairastunut.

❤️ Saimme kuulla asiakkaidemme vanhempien mietteitä, miltä Autismisäätiön toiminta tuntuu eletyn elämän kautta.

❤️ Pääsimme sisälle kansainvälisten ja autististen vieraidemme inspiroivia ajatuksia siitä, miten saamme nostettua yksilöitä vielä enemmän keskiöön palveluissa ja yhteiskunnassamme.

❤️ Autismisäätiön Lipon maatilaa vetävälle Johanna Järviselle annettiin raikuvien aplodien kera vuoden 2023 Keppuli tunnustuspalkinto. Palkinto myönnettiin autismikirjon asiakkaita arvostavasta ja voimaannuttavasta työstä sekä ainutlaatuisesta tavasta hoitaa Green Care -toimintaa, eläimiä ja meille kaikille arvokasta maatilaa upealla asenteella. Ottakaa Lipon maatila seurantaa Instragrammista niin tiedätte miten uniikista toiminnasta on kyse.

❤️ Pääsimme tapaamaan yhteistyökumppaneitamme muutenkin kuin työn merkeissä, ja osa oli myös positiivisesti yllättynyt kuinka paljon erilaista toimintaa meillä on.

❤️ Henkilöstömme pääsi tapaamaan toisiaan eri puolelta Suomea muutoinkin kuin Teamsin kautta; paikalla oli henkilöstöä kaikilta meidän paikkakunnilta eli Kuopiosta, Seinäjoelta, Tampereelta, Kotkasta, Lappeenrannasta, Helsingistä, Vantaalta, ja Espoosta!

❤️ Myös henkilöstön musiikillista osaamista päästiin kuulemaan illalla!

❤️ Lisäksi oli tietenkin vielä taikuutta, DJ, ruokaa, juomaa, välipalaa, huikeat Valkoisen salin puitteet ja lämminhenkistä illanviettoa!

❤️ Autismisäätiön Instagrammin keloista pääset kokemaan juhlan tunnelmaa!

Valkoinen Sali
kuvat otti Sapfograf Oy
AutismisäätiöJaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin