Tervetuloa Erica! Tällä viikolle meillä aloitti tukipalveluissa uusi harjoittelija! Harjoittelussa Erica tulee tekemään erilai...

Tervetuloa Erica!

Tällä viikolle meillä aloitti tukipalveluissa uusi harjoittelija! Harjoittelussa Erica tulee tekemään erilaisia tehtäviä tapahtumiin ja viestintään liittyen. Somessa Erica tekee myös päivityksiä, joten kannattaa viimeistään nyt aloittaa seuraamaan meitä! Alla vielä hänen lyhyt esittely 🙂

Moi!

Olen Erica ja tulen Ammattiopisto Spesiasta. Olen täällä Autismisäätiössä harjoittelijana 20.3–31.5.

Odotan tältä harjoitelulta tutustumista toimistotyöhön ja siihen mitä kaikkea se voi pitää sisällän. Toivon myös, että pääsisin kokeilemaan useita erilaisia työtehtäviä ja saisin niistä mahdollisimman paljon uusia oppeja sekä toki myös kokemusta.

Harjoitteluni aikana esimerkiksi tulen olemaan mukana useammissa tapahtumissa ja tekemään niistä päivityksiä sosiaaliseen mediaan.

Vahvuuksiani ovat: aikataulujen noudattaminen, luotettavuus ja rehellisyys. Eniten minua jännittää tässä harjoittelussa uudet ihmiset, paikat ja kokemukset. Varsinaista unelmatyötä minulla ei ole, mutta minusta olisi mukavaa päästä työskentelemään joko historian, korujen tai kirjojen parissa.

Autismisäätiö

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin