Photos from Outsider Art Festival's post

Outsider Art Festivaalin 2024 taiteilijat on nyt julkistettu! Onnea kaikille taiteilijoille! Käy tutustumassa upeaan joukkoon https://outsiderart.fi/vuoden-2024-taiteilijat/

Autismisäätiön toimintaan osallistuvia taiteilijoita on tänä vuonna elokuvan, kirjallisuuden ja kuvataiteen ohjelmistossa. Isot onnittelut Collins Ngiesi, Juhani Rusanen, Kanimaattorit, Kristiina Murola ja Mikael Diedrich Gripentrog!

Tutustu taiteilijoihin tarkemmin
https://outsiderart.fi/collins-ngiesi/
https://outsiderart.fi/juhani-rusanen/
https://outsiderart.fi/kanimaattorit/
https://outsiderart.fi/kristiina-murola/
https://outsiderart.fi/mikael-diedrich-gripentrog/

Festivaalin taiteellisessa työryhmässä työskentelevät Johanna Konttinen ja Henry Saarikko ovat osa Autismisäätiön festivaali työryhmää. Saarikko on ensimmäistä kertaa kuratoimassa festivaalin esitystaiteen ohjelmistoa ja kertoo että kuratointityö oli jännittävää. “En tiennyt kuratoinnista oikeastaan mitään. Työ oli kuitenkin kivaa, ja sain apua työn eri vaiheissa. Toivon todella, että yleisö löytää tapahtumiin paikalle, ja että taiteilijat saavat kunnon aplodit! " Lue lisää Inklusiivisesta kuratoinnista https://outsiderart.fi/inklusiivinen-kuratointi/

Autismisäätiö on OAF:n yhteistyökumppani. Festivaalikumppanina haluamme edistää yhdenvertaisuutta ja taiteen moniäänisyyttä sekä tarjota asiakkaillemme erilaisia mahdollisuuksia työllistyä taiteen ja kulttuurin kentälle.

Outsider Art Festival OAF kutsuu kaikki mukaan juhlimaan yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita. Festivaali järjestetään 15.-25.8.2024. OAF on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali.
#outsiderartfestival, #outsiderartfestival2024 Outsider Art Festival

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin