Ai se on pöllö! – taidenäyttely Villa Elfvikin luontotalossa Espoossa 11.10.-22.11.2023. Ryhmänäyttelyssä on teoksia dinosauruk...

Ai se on pöllö! – taidenäyttely Villa Elfvikin luontotalossa Espoossa 11.10.-22.11.2023.

Ryhmänäyttelyssä on teoksia dinosauruksista, pöllöparvista, lemmikkikissasta ja muista eliöistä. Joissain teoksissa eläinkunta on kadonnut ja näkyviin tulee luonnon värisävyjä.

Eläin- ja luontoaiheisia teoksia on syntynyt erilaisin tekniikoin, kuten piirtäen, maalaten ja hamahelmillä. Teoskokonaisuudessa eri aikakausien ja elinympäristöjen eläimet esiintyvät rinnakkain ja lomittain herätellen kysymyksiä suhteestamme eläimiin ja luontokatoon.

Ryhmänäyttelyyn osallistuvat taiteilijat ovat Yuxuan Guo, Antti Lappalainen, Kitri Lindroos, Collins Ngiesi, Teemu Rouvinen ja Maria Saarnio. Näyttelyn kuraattorina on toiminut Kaarina Koistinen.

Taiteilijat ovat työstäneet teoksiaan Autismisäätiön Espoon päivätoiminnassa, jonka tarkoitus on tukea erityisesti sosiaaliseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan osallistumista. Osallistujille tarjoutuu monia mahdollisuuksia hyödyntää omia taitojaan ja oppia uutta.

Villa Elfvikin luontotalo (Elfvikintie 4, Espoo) on avoinna ma-pe klo 9–15, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10–16. Luontotaloon ja sen näyttelyihin on vapaa pääsy. Café Elfvik palvelee viikonloppuisin ja arkipyhinä luontotalon aukioloaikoina.

Teoskuva T-Rex, Teemu Rouvinen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin