Autismisäätiön osaamista kasvatetaan: johtoryhmä aloittaa EMBA-koulutuksen (VAROITUS: Teksti sisältää melkoisen määrän itsekehua...

Autismisäätiön osaamista kasvatetaan: johtoryhmä aloittaa EMBA-koulutuksen (VAROITUS: Teksti sisältää melkoisen määrän itsekehua!)

Autismisäätiössä on tapahtunut isoja muutoksia viimeisten vuosien aikana, kun uusi toimitusjohtaja Timo Heiskala (jo EMBA:n suorittanut) aloitti reilut kolme vuotta sitten luotsaamaan säätiötämme. Johtamisjärjestelmän uudistuksen lisäksi toimintamme laajenee koko ajan. Elokuussa aloitimme toiminnan Kuopiossa ja Kotkaan rakentui täysin uusi hybridiyksikkö. Näiden kautta pääsemme tukemaan asiakkaidemme omanlaista arkea taas laajemmin. Muutakin uutta on tulossa pian, niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin!

Yhteiskunta muuttuu koko ajan, mutta Autismisäätiön asiakkaiden tarve turvallisille ja laadukkaille palveluille ei vähene. Erilaiset poliittiset päätökset ja yhteiskunnan rakenteen muutokset vaativat yrityksiltä koko ajan enemmän. Tarvitaan uusia palveluita, tehokkuutta ja vahvoja sekä vaikuttavia kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Autismisäätiö kilpailee suurten kotimaisten ja kansainvälisten sijoitusrahastojen omistamien yritysten kanssa autismikirjon asiakkaiden palvelujen tuottamisesta. Autismisäätiö haluaa olla tekemässä parhaita palveluita asiakkailleen ja tuleville asiakkailleen. Haluamme näyttää suuntaa muille ja ottaa samalla oppia muista.

Autismisäätiön johtoryhmässä on valtava määrä osaamista. Talousjohtajamme Arja Behm-Himanka edustaa erittäin vahvaa ja pitkäaikaista talousosaamista yksityiseltä sektorilta. Palveluita johtavat Niina Jylhämö & Taru Bärlund tuovat yhdessä useiden vuosikymmenten kokemuksen autismista ja sote-kentiltä meidän kaikkien käyttöön. Tukipalveluiden kautta osaamisesta ja kehittämisestä vastaa robotiikasta väitellyt Marjo Virnes, ja yhteiskuntasuhteita luotsaa autismitietoisuudellaan alalta psykologian väitöskirjan tehnyt Vesa Korhonen. Asiakkuuksia johtaa Mervi Savonsalmi, joka on nähnyt sote-alan kilpailutusten kautta muuttuvan maailman ja osaa tulkita mitkä näistä muutoksista palvelevat asiakkaita ja mitkä eivät.

Nyt lähdemme kehittämään olemassa olevaa osaamista systemaattisesti, voidaksemme vielä paremmin vastata asiakkaidemme ja työntekijöidemme tarpeisiin. Kouluttajatahoiksi valikoituivat ansioituneet Henley Business School & Jyväskylän yliopisto.

Koulutukset eivät tee autuaaksi, mutta Autismisäätiön tahtotila luoda parempi arki ja elämä asiakkailleen luo koulutukselle kontekstin. Motivaatiomme kehittyä on vahva – se on ollut sitä jo viimeisen 23 vuoden ajan.

#henleybusinessschool #jyväskylänyliopisto #autismisäätiö

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin