European Outsider-Art konferenssi järjestetään Suomessa 9. – 12.6.2022. Ilmoittaudu mukaan nyt! Autismisäätiön Vallilan taide...

European Outsider-Art konferenssi järjestetään Suomessa 9. – 12.6.2022. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Autismisäätiön Vallilan taidestudioon ja Sarjakuvia kirjolta näyttelyyn tutustuminen konffan Helsinkipäivänä 9.6.2022.

EOA2022 on neljä päivää kestävä tapahtuma tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden keskustelulle, tutustumiselle ja yhdessäololle. Konferenssiin ovat tervetulleita kaikki taiteen ystävät. Erityisesti taiteilijoiden kanssa työskenteleville, tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta kiinnostuneille ammattilaisille tapahtuma tarjoaa oivallisen tilaisuuden ajatustenvaihtoon ja uusien näkökulmien esittämiseen.

EOA2022 kokoaa yhteen taiteilijoita, tutkimusta, museoita ja taidestudioita. Tapahtuman aikana on mahdollista vierailla näyttelyissä, tavata taiteilijoita, kokeilla taiteen tekemistä, osallistua opastetulle päiväretkelle ITE-taiteen pariin ja Lifestories -seminaariin.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: kettuki.fi/eoa2022

Kettuki #europeanoutsiderartconference #eoa2022 #outsiderart #outsidertaide #europeanoutsiderartassociation #europeanoutsiderart #contemporaryart #lifestories #equality #inclusivearts #erityistaidetoiminta #yhdenvertainentaide


Suomeen kokoontuu kesäkuussa merkittävä joukko kansainvälisiä outsider-taiteen huippuasiantuntijoita nelipäiväiseen tapahtumaan, jonka teemana ovat taidemaailman marginaalissa toimivien taiteilijoiden elämäntarinat. Tapahtuma on avoin kaikille, joita taide, yhdenvertaisuus, osallisuus ja kulttuuriset oikeudet kiinnostavat.

Ilmoittaudu pian mukaan, paikkoja on rajoitetusti: toimisto@kettuki.fi

Nelipäiväisen tapahtuman ohjelma on monipuolinen:

Torstaina 9.6. Helsingissä avautuu erityinen taidekierros, jossa voi näyttelyiden lisäksi tutustua itse taiteilijoihin heidän työympäristöissään.

Päätapahtuma perjantaina 10.6. Hämeenlinnan Verkatehtaalla haastaa pohtimaan taidetta ympäröiviä tarinoita monista eri kertojakulmista. Puhujiksi saapuu merkittävä joukko kansainvälisiä outsider-taiteen huippuasiantuntijoita.

Tapahtuma nostaa myös arkisen ja yhdessä tekemisen merkitystä. Verkatehtaalla Galleria Arxissa on ensimmäistä kertaa esillä pohjoismaisen outsider taiteen verkoston toteuttama yhteisteos Arkipäiväinen/ My Everyday, joka koostuu kymmenistä keittiöpyyhkeisiin toteutetuista teoksista, joita taiteilijat ympäri Eurooppaa ovat valmistaneet vuoden aikana. Yhteisesti valmistetun teoksen kanssa on esillä myös Kettukin vuoden taiteilijan Aleksi Pietikäisen teoksia, joissa arkisen merkitys korostuu.

Päätapahtuman aikana yleisöllä on myös mahdollisuus osallistua kaikille avoimeen yhteisteokseen Verkatehtaan Lasipihalla. Mukana myös KutiKuti ja sarjakuvataiteilija Miissa Rantanen.

Lauantain 11.6. ohjelmaan kuuluu opastettu päiväretki ITE-taidekohteisiin Päijät-Hämeessä. Kohteina mm. Enni Idin taiteilijakoti ja Esa Pajulahden veistospuisto. Retki päättyy Taide- ja toimintakeskus Kaarisillan kauniiseen puutarhaan.

EOA-verkoston yleiskokous päättää tapahtuman sunnuntaina 12.6.

Tule viettämään ainutlaatuisia hetkiä ainutlaatuisessa seurassa!

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: kettuki.fi/eoa2022

Kehitysvammaliitto Maaseudun Sivistysliitto VisitHameenlinna.fi Verkatehdas IPI Kulmakuppila #galleriaipioma Autismisäätiö #sininensirkus Aula-työkoti #studioaula #aulatyökoti Pertin Valinta #pertinvalinta #kettuki #europeanoutsiderartconference #eoa2022 #outsiderart #outsidertaide #europeanoutsiderartassociation #europeanoutsiderart #contemporaryart #lifestories #equality #inclusivearts #erityistaidetoiminta #yhdenvertainentaide #taiketukee #kutikuti
Art Kaarisilta #artkaarisilta #mariatani #aleksipietikainen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin