Greetings from virtual Inside Outside Finland Exhibition Tour!

Autismisäätiöllä on ollut ilo ja kunnia olla mukana suomalaisen outsider -taiteen maailman kiertueella.

Virtuaalinen Inside Outside Finland -näyttely (IOF) on kiertänyt vuonna 2019 New Yorkissa, Lontoossa, Dublinissa, Brysselissä ja Helsingissä. Kiertueen tapahtumissa on esitelty töitä kaikkiaan 25 suomalaiselta taiteilijalta, joista 16 on työllistynyt tapahtumissa esiintyjinä, näyttelyoppaina ja asiantuntijoina. Esimerkiksi Lontoossa mukana olivat taiteilijat Kalevi Helvetti, Enni Id, Veijo Rönkkönen, Markku Tolvanen, Riina Noro, Hanna Keynäs, Eeva Lusenius, Kalle Salonen, Rudolf Väliaho, Sam Heat, Miika Turunen, Niklas ja Joonas Nyholm, Maija Mattila, Pekka Elomaa, Kalle Pajamaa ja Niila Suoranta.

Kiertueella mukana Opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Lontoon instituutti ja suurlähetystö, New Yorkin Suomen instituutti, Arts Council England, Taike, Autismisäätiö, Lyhty ry, Kettuki ry, Muusikkojen liitto, AGMA Creative Agents & Managers, Creative Finland, IPI Kulmakuppila, Kaffecentralen, Kyrö Distillery Company ja Iittala.

Lue lisää uusimmasta Taidetutkasta.


Inside Outside Finland on virtuaalinen näyttely, joka esittelee suomalaisen outsider-taiteen historiaa, taiteilijoita ja taideympäristöjä interaktiivisena 360°-videokokemuksena. Näyttely kiersi vuonna 2019 New Yorkissa, Lontoossa, Dublinissa, Brysselissä ja Helsingissä.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin