Jättimäiset onnittelut Riina Norolle! Noro on valittu Kettukin vuoden 2023 taiteilijaksi! Noron taiteelliseen työskentelyyn sopi...

Jättimäiset onnittelut Riina Norolle! Noro on valittu Kettukin vuoden 2023 taiteilijaksi! Noron taiteelliseen työskentelyyn sopiva ympäristö, yhteisö ja tuki on ollut Autismisäätiön Vallilan taidestudio vuodesta 2013 lähtien.

Riina Noron mietteitä taiteilijuudesta ja taiteestaan:

"Taiteen avulla luon semmoisen omalaatuisen ajattelukyvyn löytää asioitani tutkimalla ja tuoda esille se, mihin minut on luotu. Taiteen tekeminen merkitsee tutkimustyötä paperilla ja kiinnostuskohteiden esittämistä. Taiteen tekeminen on kiinnostuskohteiden esille tuomista ja se opettaa minua salaa tästä maailmasta."


Onneksi olkoon Riina Noro! 💐 Kuvataiteilija Nelli Nio valitsi Riina Noron ehdotuksista Kettukin vuoden 2023 taiteilijaksi.

Riina Noro on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka yhdistelee töissään ennakkoluulottomasti kuvataiteen eri menetelmiä. Teokset käsittelevät usein ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja, kuten luonnonkatastrofeja ja maailmanpolitiikkaa, unohtamatta yksilön näkökulmaa.

Tämän vuoden palkinto mahdollistaa työskentelyn taiteilijaresidensseissä. Riina Noro pääsi jo viime vuoden puolella testaamaan residenssityöskentelyä Porvoon taidetehtaalla. Keväälle hänelle on varattu taiteilijaresidenssi ja näyttelyaika Mänttään. Kiitos Serlachius-residenssille uudesta innostavasta yhteistyöstä! Taiteilijalle myönnetään myös 1000 euron tunnustuspalkinto, kiitos Hanna-Liisa ja Erkki Liikasen nimikkorahasto Kansan Sivistysrahastossa.

Taiteilijan matrikkelisivut: https://www.kettukintaiteilijamatrikkeli.fi/taiteilijat/noro-riina/

#kettukinvuodentaiteilija #riinanoro Autismisäätiö Kansan Sivistysrahasto Serlachius-Residenssi

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin