Photos from Autismisäätiö's post

Hyvää Maailman autismitietoisuuden päivää!

Tällä viikolla nähty monia hyviä avauksia autismitietoisuudesta autisteilta, omaisilta, järjestöiltä, palveluntuottajilta ja muilta asiasta kiinnostuneilta. Joka päivä oppii tämän työn saralla uutta!

Autismisäätiöllä on ollut ilo (ja kunnia) olla mukana viemässä autimistietoisuutta ja ymmärrystä autismista eteenpäin yli kahdenkymmenen vuoden ajan! Asiakkaat ovat opettaneet meille paljon ja henkilökuntamme tukeneet asiakkaita toteuttamaan oman näköistä arkea.

Vuosittain huomioimme Keppuli tunnnustuspalkinnolla teon, joka on vienyt autismitietoisuutta eteenpäin. Viime vuoden palkinto jäi koronan vuoksi jakamatta, joten tänä vuonna tunnustuksia jaetaan kaksi! Koska autismitietoisuuden päivä sattuu pyhäpäivälle niin tunnustukset jaetaan vasta ensi viikolla. Lue täältä lisää siis ensi viikolla.

Hyvää Maailman autismitietoisuuden päivää!

** Keppuli on Autismisäätiön taiteilijan käyttämä sana. Keppuleita ovat muovi- tai lasiesineet, joiden pitelemisestä ja naputtelemisesta tulee hyvä olo. Autismisäätiö tekee lasisia keppuleita käsityönä ja ne ovat siten kaikki hieman erilaisia.Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin