Photos from Autismisäätiö's post

Tämä vuosi on hyvä päättää siihen, että voimme vielä kerran palata juhlavuoteemme!

Kuluvan vuoden juhlat toivat monella tapaa esille asioita mistä voimme olla ylpeitä toiminnassamme. Meidän asiakkaamme ja henkilöstö tekevät säätiöstämme ainutlaatuisen, jossa asioita tehdään yhdessä. Tämä tahtotila näkyi, kun jokainen yksikkö järjesti asiakkailleen 25-vuotisjuhlat. Asiakkaat olivat tekemässä ja osallistumassa juhliin, ja tilaisuuksissa huokui se lämpö millä työtämme teemme.

Halusimme toki juhlia myös yhteistyökumppaneidemme kanssa yhteistä taivalta. Ilman heitä emme voisi tehdä työtämme. Oli myös tärkeää nähdä työn ulkopuolella ja tämä toikin monia ahaa-elämyksiä molemminpuoleisesti siitä miten tärkeää työtä teemme yhdessä.

Kirsikkana kakun päällä, koko säätiön henkilökunta tuotiin yhteiseen juhlaan juhlimaan hyvän ruoan, musiikin, esiintymisten, ja puheiden parissa. Henkilökuntamme ympäri Suomea pääsivät tapaamaan toisiaan ja tästä tulikin ikimuistoinen tilaisuus!

Oli myös erityisen hyvä, että säätiön historia tuli monin tavoin esille, sillä
sieltä on tullut se alustava ajatus mikä edelleen ohjaa toimintaamme. Haluamme mahdollistaa meidän asiakkaiden omanlaisen, samanlaisen arjen!

Pitää myös muistaa, että säätiö kasvaa koko ajan. Tarvetta meidän palveluille on koko ajan. Se haastaa meitä terveellä tavalla oppimaan uutta ja parantamaan toimintaamme. Uuden silmäparit tuovat aina uusia näkemyksiä ja oivalluksia.

Näiden avulla on hyvä aloittaa uusi vuosi!

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ✨

*alla kuvia juhlista vuoden aikana, joissa näkyy otteita ohjelmasta, aina asiakkaidemme rumpumusiikista ja kakuista Keppuli-palkintoon saakka.Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ajankohtaisiin